40 jarig huwelijksjubileum | Landgoed Groot Kievitsdal!

Als cadeau voor het jubileumpaar mocht ik op 3 maart een feestelijke high tea fotograferen waar het 40 jarig huwelijks jubileum gevierd werd.

Bij een super mooie locatie, namelijk het Landgoed Groot Kievitsdal, stond ik klaar om de binnenkomst van de gasten al te fotograferen. Het paar wist alleen niet dat ik kwam en werden dus gelijk verrast (en ik ook, schoon dochter to be had mij dit ook niet verteld 😉 ). Tijdens de high tea ben ik lekker gaan fotograferen en we hebben zelfs nog even een momentje voor mooie portret foto’s gepakt, even snel de kou in!

Voor mij was dit een hele mooie fotosessie om te doen, niet alleen om de beelden maar ook om hoe ik welkom werd geheten binnen deze familie! En het leuke is, in augustus zie ik dit paar weer, want dan word er getrouwd en mag ik een spectaculaire bruiloft fotograferen!

Familie Rijntjes, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwelijk! Nog vele mooie jaren gewenst!

Liefs

Bianca Jansen