Best of 2017!

Bianca Jansen Almere Bruidsfotografie Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf Oranjerie

Het nieuwe jaar is begonnen dus is het een mooie tijd voor een terugblik op mijn favorieten foto’s van 2017!

Vorig jaar was voor mij een heel mooi foto jaar, een jaar met diverse bruiloften, super leuke portret sessie’s en heel veel mensen mogen ontmoeten. Ik heb mijn style gevonden in de portret fotografie en een grote stap gemaakt waar ik steeds tegen aan hikte, namelijk mijn kvk registratie! Maar ik heb vooral heel veel mooie foto’s mogen maken! Dit zijn mijn leukste of mooiste foto’s, nou ja… het zijn er eigenlijk veel meer maar moest kiezen 😉

Elke foto heeft een verhaal, er is een trouwfoto waar de bruid een idee had en toen ik de gemaakte foto liet zien ze met tranen in haar ogen riep “jij bent geweldig”! Foto’s van mijn eigen kinderen die het echt niet altijd leuk vinden maar toch weer meewerken en het resultaat vinden ze dan toch wel geweldig! Portret foto’s waar ik tijdens het maken al helemaal van ga stuiteren zo gaaf! En natuurlijk de bruiloft foto waar een dochter helemaal los gaat met haar papa tijdens het feest!

Wat vinden jullie van mijn selectie? Laat je het weten in een reactie?

Wil je dat jou foto volgend jaar in deze lijst staat? Boek een fotosessie! Voorjaar en lente/bloesem boekingen kunnen vanaf nu worden gedaan!

Tot blogs,

Liefs Bianca