Bruiloft bij Boathouse Almere | Dennis & Maike

Bruidsfotografie Almere eo Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf

Van dit schitterende bruidspaar heb ik al een aantal foto’s laten zien op mijn facebook en instagram maar een blog hadden jullie nog te goed!

Vanaf het aankleden bij de mannen, vrouwen en een geweldige “first look” tot aan het aansnijden van de taart mocht ik aanwezig zijn bij deze mooie intieme bruiloft. Dennis & Maike trouwde bij Boathouse Almere omringt door naaste familie en vrienden. Voor de fotosessie had Maike een bruggetje gevonden in een bos in Almere. Ondanks dat ik regelmatig bij dat bos was geweest zei mij dat niets! Maar toen we bij het bruggetje kwamen stond ik gelijk te springen, wat een ontzettend mooie omgeving en wat een waanzinnige foto’s zijn het geworden 😀

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een enthousiaste fotograaf? Neem geheel vrijblijvend contact op! Dan kijken we gelijk of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda, maken we kennis en als het KLIKT 😉 dan pas maken we de afspraken definitief!

Dennis & Maike,

Heel veel geluk samen en geniet van dit voorproefje! De fotogallerij is bijna klaar, nog heel even geduld!

Veel Liefs

Bianca