Bruiloft bij Dutch Biz Amersfoort | Dennis & Karin

Bruidsfotografie Almere eo Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf

18-8-18 de trouwdag van Dennis & Karin met birds en balloons!

Dat ik deze bruiloft mocht fotograferen stond al een tijdje vast, de bruid heeft namelijk al meerdere keren voor mijn lens gestaan met haar paard en toen nog verloofde! Drie weken terug was het eindelijk zover een trouwdag met voor mij wat extra voorbereiding, ik wist namelijk hoe het bruidspaar (en ik…whaaa) het feest gingen verlaten! Hiervoor heb ik nog wat extra apparatuur gehuurd ๐Ÿ˜‰

Al vroeg mocht ik aanwezig zijn bij Karin om haar in de make up te fotograferen waarna we naar een schitterende groene locatie gingen voor de first look. En wat vind ik dat toch altijd een geweldig moment om te mogen vastleggen! Zoals je kan zien in de foto’s spreekt het voor zich wie de andere gasten waren tijdens de fotosessie, hoe gaaf! Daarna naar de trouwlocatie voor de ceremonie en de ringen werden zelfs gebracht door een schitterende uil! De dag eindigde door vertrek per lucht ballon! De hele dag stond er best wat wind en hebben we ons afgevraagd of het wel door kon gaan. Wat een geweldige manier om zo een dag te eindigen, romantisch samen (met fotograaf en piloot ๐Ÿ™‚ ) op naar de toekomst!

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een enthousiaste fotograaf? Neem geheel vrijblijvend contact op! Dan kijken we gelijk of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda, maken we kennis en als het KLIKT ๐Ÿ˜‰ dan pas maken we de afspraken definitief!

Dennis & Karin,

Bedankt dat ik deze dag met jullie heb mogen delen. Het was voor mij in vele opzichten uniek en eigenlijk best spannend! Heel veel geluk samen!