Bruiloft bij Hoefslag in Barneveld | Casper & Christel

Bruidsfotografie Almere eo Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf

Vlak voor mijn vakantie mocht ik de prachtige bruiloft van Casper & Christel fotograferen!

Tijdens het kennismakingsgesprek gaf dit bruidspaar al aan naar een fotoshoot locatie te willen die voor mij nog onbekend was namelijk Kootwijkerzand. En WOW wat was ik daar blij mee! Zo een gave locatie met een waanzinnig uitzicht en dan ook nog prachtige blauwe lucht met kleine wolkjes!

Niet alleen deze locatie was uniek maar ook de ringen vond ik erg bijzonder dus die verdienen een plekje in dit blog bericht 😀

Casper & Christel, nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk! Jullie foto’s zijn bijna klaar en dan ontvangen jullie de link naar jullie galerij!

Gaan jullie trouwen en zijn jullie opzoek naar een enthouaisate bruidsfotograaf? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!