Bruiloft bij Restaurant Bij Qunis in Lijnden | Robin & Diantha

Bruidsfotografie Almere eo Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf

Nog net geen drie weken terug trouwde Robin & Diantha op een unieke locatie! Wat een geweldige dag om deel uit te mogen maken.

Voor elke bruiloft die ik fotografeer heb ik altijd nog even telefonisch contact om te laatste details te bespreken. En ook dat gebeurde bij deze bruiloft, tijdens dat gesprek had ik al het idee dat dit wel eens een heel ontspannen bruiloft zou kunnen worden. Alles was super geregeld en de sfeer was inderdaad heel erg relaxed. Bij aankomst bij de bruid zat ze rustig met haar vriendinnen en moeders aan tafel een broodje te eten, klaar om haar jurk aan te doen zonder stress. Alleen bij de first look kreeg ik het idee dat ook Diantha wel even zenuwachtig werd!

Natuurlijk mogen jullie een klein beetje meegenieten van deze dag en krijgt het bruidspaar zo een kleine impressie van de foto’s die ze binnenkort kunnen verwachten, nog heel even geduld 😉

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een enthousiaste fotograaf? Neem geheel vrijblijvend contact op! Dan kijken we gelijk of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda, maken we kennis en als het KLIKT 😉 dan pas maken we de afspraken definitief!

Leuk dat jullie mijn blog hebben bekeken! Laat gerust een berichtje achter 😀

Liefs Bianca