Bruiloft gemeentehuis Almere | Arif & Myrna

Bruidsfotografie Almere eo Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf

Drie weken geleden trouwde Arif & Myrna in het gemeentehuis in Almere stad!

Op vrij kort termijn voor de bruiloft werd ik benaderd door de moeder van Myrna of ik een korte trouwdag wilde fotograferen? Super leuk en dan was het ook nog eens een cadeautje voor het bruidspaar!Dus ja dat wilde ik wel!

We hebben thuis wat foto’s gemaakt en zijn daarna in het park de fotoshoot gaan doen. Niet alleen het bruidspaar maar ook nog eens hun prachtige dochter mocht ik vast leggen. Daarna naar het stadhuis in Almere voor de huwelijks ceremonie!

Zijn jullie wel eens in de trouwzaal van Almere geweest? Heel eerlijk moet ik toegeven dat deze voor mij als fotograaf toch wel de lastigste is, hij is namelijk rood! Maar dat stond een prachtige ceremonie met een lach en een klein traantje natuurlijk niet in de weg! Bekijk hier een kleine selectie foto’s!

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een enthousiaste fotograaf? Neem geheel vrijblijvend contact op! Dan kijken we gelijk of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda, maken we kennis en als het KLIKT 😉 dan pas maken we de afspraken definitief!

Arif & Myrna, heel veel geluk en liefde gewenst! En veel plezier met alle foto’s!

Veel Liefs,

Bianca