Bruiloft Kasteel Wijenburg | Stefan & Maaike

Bruidsfotografie Almere eo Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf
23 November 2019, een bruiloft die al ruim een jaar in mijn agenda stond en al heel wat voorbereiding had gehad van alle betrokken partijen!
De gehele dag vond plaats in het prachtige kasteel Wijenburg in Echteld en ik mocht de hele dag meebeleven! Super cool maar ik had er een klein beetje de zenuwen in. Het was een shoot dag van 13 uur en daarbij ook nog eens twee uur reistijd. Hoe ga ik dat doen, na een bruiloft ben ik namelijk best moe en ik zag het niet zitten om nog een uur te rijden naar huis! Gelukkig heb ik de beste familie ooit en ben ik heel netjes gebracht en gehaald, wat een luxe!
Oke genoeg over mij, het gaat namelijk over het prachtige bruidspaar Stefan en Maaike! Ook zij waren al ruim een jaar aan het plannen, tot in details was alles geregeld! Maaike haar jurk is speciaal voor haar ontworpen door een vriend van haar vader, de babs was Maaike haar broer die er een super mooi en persoonlijke ceremonie van heeft gemaakt en Stefan ging even de fles champagne sabreren! Allemaal in en om het kasteel, van elke ruimte is gebruik gemaakt! Het diner was aan de langste tafel ooit ;-), taart werd aangesneden met een zwaard en het feest was ook helemaal compleet met een super gezellige band!
En nu willen jullie het niet lezen maar zien….
Bijna 😀
Stefan en Maaike, bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie dag! Ik vond het absoluut fantastisch, bedankt dat jullie voor mijn “experimenten” open stonden en het geduld ervoor hadden! Het resultaat mag er wezen!
Haar & Make-up: Hairclusief
Jurk: John Coenen
Pak: ROKA
Videograaf: Roy Engels – Catview Media

3 thoughts on “Bruiloft Kasteel Wijenburg | Stefan & Maaike

Comments are closed.