Bruiloft Landgoed de Salentein | Arnoud & Suzan

https://www.biancajansenfotografie.com/bruiloft-landgoed-de-salentein-arnoud-suzan/

Trouwen in de tuin van een schitterend landgoed, een heerlijk diner en een knal feest? Dat deden Arnoud & Suzan drie weken geleden!

Arnoud & Suzan kozen voor het prachtige Landgoed de Salentein in Nijkerk voor hun dag en WAUW wat een mooie bruiloft heb ik mogen fotograferen! We hadden eigenlijk de verwachting dat het weer niet zo best zou zijn maar we hebben ons flink vergist, het was super zonnig! Het weer was volgens mij de enige zorgfactor van dit bruidspaar want bij mijn aankomst op het landgoed was iedereen ontspannen en ruim op schema. Een bruiloft waar kinderen een belangrijke rol spelen en die doen natuurlijk gewoon ze willen 😉 Nu kan ik heel veel meer vertellen maar ik laat het veel liever aan jullie zien!

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een enthousiaste fotograaf? Neem geheel vrijblijvend contact op! Dan kijken we gelijk of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda, maken we kennis en als het KLIKT 😉 dan pas maken we de afspraken definitief!

Leuk dat jullie mijn blog hebben bekeken! Laat gerust een berichtje achter 😀

Liefs Bianca