Bruiloft op het honkbalveld!

Bianca Jansen Almere Bruidsfotografie Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf

Volgens mij was dit een bruiloft waar veel mannen stiekem over dromen, als trouwlocatie je eigen club waar je al sinds je jeugd ieder weekend een wedstrijd speelt!

Voor mij was dit in ieder geval uniek! Hoe gaaf is het als jouw bruid met het idee komt elkaar het JA-woord te geven op de thuisplaat van je eigen honkbalvereniging! Als honkbalfan vond ik het dus een enorme eer dat ik deze bruiloft mocht fotograferen! De bruidegom had last minute besloten om met zijn vrienden (voornamelijk teamgenoten) zich dan ook maar te gaan klaar maken in hun vaste kleedkamer, wel zo gepast toch?

Het bruidspaar heeft door hun werkzaamheden mij gevraagd geen foto’s te plaatsen waar ze herkenbaar op staan en uiteraard doe ik dat dan ook niet! Maar ik wilde toch even een kleine impressie laten zien! Spotten jullie het foutje in de foto’s?

Ga je ook trouwen en wil je vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact op!

Bedankt voor het lezen, blijf op de hoogte van Bianca Jansen Fotografie en alle acties via facebook en andere socialmedia!

Liefs Bianca

 

 

One thought on “Bruiloft op het honkbalveld!

  1. het was een prachtige bruiloft blij dat wij er bij mochten zijn

Comments are closed.