Bruiloft Upperdeck Naarden | Ramon & Linda

Bruidsfotografie Almere eo Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf

Niet alleen bij Upperdeck Naarden, daar was het diner en feest. Nee de geloftes werden gedaan in het stadhuis van Naarden!

Dit stadhuis is op zich is al een hele mooie maar als je ook nog eens kan trouwen waar jullie beide ouders ook het JA-woord tegen elkaar zeiden heel wat jaren geleden maakt deze locatie extra speciaal. Op verzoek van het bruidspaar hebben we dus de trouwfoto van hun ouders nagemaakt en van beide ouders een nu foto gemaakt. Als het mag van het bruidspaar plaats ik nog wel een keer een toen en nu foto op mijn facebook pagina.

Na de ceremonie zijn we foto’s gaan maken in Naarden vesting en helaas zat het weer bij deze bruiloft wat tegen. Daar laten we ons natuurlijk niet door uit het veld slaan het was een prachtige dag met kleine uitdagingen 😉 Modderpaden, iets te fris en proberen droog te blijven! Maar… wat mij betreft super geslaagd! Voor die ene foto heb ik zelf mijn eigen grenzen moeten verleggen, iets met een hoog glad randje. Maar oh wat vind ik hem mooi! Raad je welke ik bedoel?

Ramon & Linda, bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie trouwdag. Binnenkort zal ik jullie galerij online plaatsen, maar hier vast een klein voorproefje die jullie terug neemt naar die mooie dag!

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een enthousiaste fotograaf? Neem geheel vrijblijvend contact op! Dan kijken we gelijk of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda, maken we kennis en als het KLIKT 😉 dan pas maken we de afspraken definitief!

Leuk dat jullie mijn blog hebben bekeken! Laat gerust een berichtje achter 😀

Liefs Bianca

 

 

 

2 thoughts on “Bruiloft Upperdeck Naarden | Ramon & Linda

  1. Leuke blog zeg! Erg leuke foto’s en heel leuk om te lezen over hoe jullie bruiloft is verlopen en dat jullie het zo erg naar jullie zin hebben gehad! Veel geluk!

Comments are closed.