Eerste bloesem foto’s!

Bianca Jansen Almere Portretfotografie Fotograaf Portretfotograaf Kinderportretfotografie Bloesemfototografie

Het is een weekje lente geweest in Nederland en daar heb ik flink gebruik van gemaakt! Niet alleen in het narcissen veld bij mij in de buurt maar ook bij de wel bekende bloesem bomen in Almere Buiten.

Het is zo een bijzondere bloesemlaan dat er mensen van ver komen (serieus uit het buitenland!) om hier foto’s te maken. Er komen mensen voor love shoots, regelmatig staat er een rij met paarden en ik begreep dat er zelfs een koe is geweest dit jaar!

Mijn eerste bloesem sessie was met deze twee heerlijke meiden! Ze hadden er zin in en mama had zelfs mooie jurkjes verzorgt! We zouden er een korte sessie van maken maar aangezien er regelmatig iemand in beeld liep (het was mega druk) heeft het allemaal iets langer geduurd! Maar de foto’s zijn verzonden en nu kan ik ze met jullie delen! Kunnen wel wat lente gebruiken met de donkere wolken van vandaag toch?!

Nu zei ik al dat we ook in het narcissen veld hebben gestaan, dit was alleen met mijn eigen meid en die foto’s wil ik natuurlijk ook even shown! 😀

Hopelijk gaat de zon snel weer schijnen! Zijn we volgens mij allemaal enorm aan toe?!

Tot snel! Met meer bloesem’s 😉

Bianca