Intieme bruiloft van der Valk Almere | Jeffrey & Genevieve

Bruidsfotografie Almere eo Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf

Alle bruiloften zijn uniek, dat is gewoon een feit. Waarom? Nou elk persoon en daardoor ook elk bruidspaar is uniek. Zo ook deze intieme bruiloft die ik ruim drie weken terug mocht fotograferen.

Jeffrey en Genevieve trouwde op 12 februari in Almere. Een bruiloft met (wat de bedoeling was) niet al teveel poeha. Van een snelle maandag ochtend bruiloft op het stadhuis werd het toch een intieme bruiloft bij een schitterende locatie met alleen naaste vrienden en familie. Bruid niet in traditioneel wit maar stralend in zwart, geen feest maar een liefdevol diner, geen bloemen maar een heerlijk eetbaar boeket en geen fotoshoot maar wel foto’s van het belangrijkste moment van de dag. “Dit is wat wij graag willen en bij ons past”, precies zoals in mijn ogen een bruiloft bedoeld is. Een dag vol liefde met en voor elkaar!

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een enthousiaste fotograaf? Neem geheel vrijblijvend contact op! Dan kijken we gelijk of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda, maken we kennis en als het KLIKT 😉 dan pas maken we de afspraken definitief!

Leuk dat jullie mijn blog hebben bekeken! Laat gerust een berichtje achter 😀

Liefs Bianca