Karin en haar paard Arage bij de bloesems!

Bianca Jansen Almere Portretfotografie Fotograaf Portretfotograaf Kinderportretfotografie Bloesemfototografie Paarden

Zoals ik al in mijn eerdere blog over de bloesems zei, niet alleen kinder portretten en love shoots vind je bij de bloesems maar ook paarden!

Zo mocht ik ook dit schitterende paard op de foto zetten tussen de bloesem bomen. Arage heb ik al een keer eerder mogen fotograferen en Karin stond vorig jaar met haar verloofde op precies deze bloesem locatie. Eigenlijk was het toen de bedoeling de sessie met Arage te doen maar een onverwachte verloving maakte het een verlovingssessie! Dit zijn mijn favoriete van deze sessie, zijn jullie ook bij de bloesems langs geweest?

En natuurlijk heb ik een aantal “behind the scenes” gemaakt tijdens deze sessie. Ook omdat mijn zus mee was om te helpen, ik ben namelijk niet het paarden meisje in onze familie maar mijn zus. Arage is haar verzorg paard en ik was mega blij dat ze mee was om te helpen met snoete-poetsen! 😉

Voor mij was deze sessie best een uitdaging, stiekem ben ik een beetje bang voor paarden… maar met een goede zoom lens kon ik lekker op afstand blijven en toch deze foto’s maken! *blijefotograaf*

Wil je ook zo een mooie lentefotosessie van je paard? Of met je lover? Kinderen? Boek via deze website of stuur een berichtje op mijn facebook pagina!

Groetjes Bianca