Werkwijze & Tarieven Bruidsfotografie

Yeah jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Super dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen!

Wat gaat voor jullie de doorslag geven wie jullie kiezen als bruidsfotograaf? Natuurlijk op de eerste plaats de style van de fotograaf, mijn style zou ik omschrijven als journalistiek, kleurrijk en creatief. Mijn foto's zijn ongedwongen, daar houd ik het meeste van. Het is jullie dag en elk moment moet mooi worden vastgelegd maar nog belangrijker vind ik dat elk moment ook leuk is. Als we de fotosessie doen is er geen verplichte lach of standaard houding, nee hoor ik maak de foto's het liefst met een ontspannen sfeer en een klein beetje humor!

Inbegrepen:

 • 6 uur fotografie
 • Kennismakingsgesprek in Almere (doorslag #3?)
 • Sneak preview binnen 2 dagen
 • Met de hand geselecteerde en bewerkte foto’s op USB stick
  (minimaal 200)
 • Mini album 15/15 incl 10 pagina's met 10 foto's
 • Reiskosten binnen heel Nederland
 • Blog met impressie binnen 3 weken (leuk om te delen)
 • Mijn enthousiasme en creativiteit!

 

Kosten:                                      € 1049,-

Bruidsfotografie Almere eo Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf
Bruidsfotografie Almere eo Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf

Luxe trouwalbum vanaf € 325,-

Albumformaat 20/20 in zelf samen te stellen stof, kleur en style. Inclusief 30 pagina's met 45 door jullie gekozen foto's!

Opties tegen meerprijs:

 • Extra pagina's (en gelijk meer foto's)
 • Aangepast formaat (groter, rechthoekig)
 • Luxe opbergbox (zelf samen te stellen in stof, kleur en style)
Bianca-Jansen-Bruidsfotografie-Almere-Huizen-Naarden-Bussum

Hoe verloopt jullie contact met mij, Bianca Jansen Fotografie, als fotograaf van jullie trouwdag? Zodra jullie contact met mij opnemen plannen we een vrijblijvende kennismaking, best belangrijk dat het ook tussen ons klikt. Door dit gesprek weten jullie precies wat jullie van mij kunnen verwachten en welk prijskaartje daaraan vast hangt (2de plaats voor de doorslag?).

Binnen 14 dagen na onze kennismaking wil ik graag weten of jullie mij definitief zullen boeken. Dan maak ik de factuur op voor de aanbetaling van 25 % van het totaal bedrag, door deze te voldoen is jullie datum officieel gereserveerd.

Ruim een maand voor jullie trouwdag hebben we natuurlijk contact om alle details van het draaiboek nog even haarfijn door te spreken. En dan is het zover, jullie trouwdag, vandaag niets anders dan genieten!

Samen met jullie preview verstuur ik het restfactuur die binnen 14 dagen voldaan moet zijn. Dan ga ik beginnen met voor mij de grootste klus, het sorteren en bewerken van alle jullie foto's. Jullie ontvangen een online gallerij met de geselecteerde en bewerkte foto's, als jullie een album bestellen kunnen jullie hier de gewenste foto's kiezen. Jullie mogen de opmaak voor het album natuurlijk controleren en dan is het nog even geduld! Samen met het album ontvangen jullie een USB met alle bewerkte foto's in hoge resolutie.

Nog niet helemaal overtuigd? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. Stel al je vragen, krijg tips, een prijsopgave en leer de persoon achter de camera kennen!

En die van je partner 😉
Ik heb het privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.