Werkwijze & Tarieven Bruidsfotografie

Yeah jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Super dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen, dat betekend dat mijn style van fotograferen jullie aanspreekt. In geschreven woorden wil ik mijn style beschrijven als journalistiek, kleurrijk en creatief. Het beste kunnen jullie natuurlijk mijn portfolio bekijken om dit in beeld terug te zien! Ongedwongen foto's daar houd ik het meeste van. Het is jullie mooiste dag waar ik geen moment wil missen om vast te leggen, van de kleine details tot de big moments! Bij de fotosessie bijvoorbeeld is er geen verplichte lach of standaard houding, nee hoor ik maak de foto's het liefst met een ontspannen sfeer en een klein beetje humor!

Inbegrepen:

 • 6 uur fotografie
 • Kennismakingsgesprek in Almere
 • Minimaal 75 bewerkte TOP foto's
 • Alle resterende goede foto's met een basis bewerking
 • Foto's worden geleverd op USB stick
 • Linnen mini album 15/15 incl 12 pagina's met 12 foto's
 • Reiskosten binnen heel Nederland
 • Blog met impressie binnen 3 weken (leuk om te delen)
 • Mijn enthousiasme en creativiteit!

 

Kosten:                                      € 1149,-

Bruidsfotografie Almere eo Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf
Bruidsfotografie Almere eo Trouwfotograaf Bruiloftfotograaf Huwelijksfotografie Fotograaf

Luxe trouwalbum vanaf € 325,-

Albumformaat 20/20 in zelf samen te stellen stof, kleur en style. Inclusief 30 pagina's met 45 door jullie gekozen foto's!

Opties tegen meerprijs:

 • Extra pagina's (en gelijk meer foto's)
 • Aangepast formaat (groter, rechthoekig)
 • Luxe opbergbox (zelf samen te stellen in stof, kleur en style)
Bianca-Jansen-Bruidsfotografie-Almere-Huizen-Naarden-Bussum

Hoe verloopt jullie contact met mij, Bianca Jansen Fotografie, als fotograaf van jullie trouwdag?

Zodra jullie contact met mij opnemen plannen we een vrijblijvende kennismaking, best belangrijk dat het ook tussen ons klikt. Door dit gesprek weten jullie precies wat jullie van mij kunnen verwachten, ook de kosten.

Binnen 14 dagen na onze kennismaking wil ik graag weten of jullie mij definitief zullen boeken. Dan maak ik de factuur op voor de aanbetaling van 25 % van het totaal bedrag, door deze te voldoen is jullie datum officieel gereserveerd.

Ruim een maand voor jullie trouwdag hebben we natuurlijk contact om alle details van het draaiboek nog even haarfijn door te spreken. En dan is het zover, jullie trouwdag, vandaag niets anders dan genieten!

Samen met jullie preview verstuur ik het restfactuur die binnen 14 dagen voldaan moet zijn. Dan ga ik beginnen met voor mij de grootste klus, het sorteren en bewerken van alle jullie foto's. Jullie ontvangen een online galerij met alle goede foto's en de bewerkte TOP foto's. Als jullie een LUXE trouwalbum bestellen kunnen jullie hier de gewenste foto's kiezen. Jullie mogen de opmaak voor het album natuurlijk controleren en dan is het nog even geduld! Samen met het album ontvangen jullie een USB met alle bewerkte foto's in hoge resolutie en jullie mini album.

Nog niet helemaal overtuigd? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. Stel al je vragen, krijg tips, een prijsopgave en leer de persoon achter de camera kennen!

Is onze trouwdag nog beschikbaar? Vul jullie gegevens hier in en ik laat het weten!

En die van je partner 😉
Ik heb het privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.