Something new en een kleine bekentenis!

Bianca Jansen Almere Fine Art Fotografie Fantasyfotografie Fotograaf Fotografie

Jaaa ik ga iets nieuws aanbieden! Maar hiermee moet ik ook gelijk wat toegeven…

Dat ik al langere tijd fotografeer is voor de meeste wel bekent volgens mij, maar dat ik al jaren iets niet aanbied wat ik eigenlijk wel heel graag zou willen doen dat wist je vast nog niet.

Zelf vind ik het ook best moeilijk (beetje raar misschien) om het nu eindelijk bij de naam te noemen die het verdient. Ergens heb ik denk ik mijzelf nooit goed genoeg gevonden om het aan te bieden of te noemen wat het is. Via de sociale netwerken volg ik namelijk enorm veel fotografen die kunst creëren op digitale wijze. Elke vorm van fotografie is natuurlijk kunst op zich maar hierbij gaat het een stap verder. Wat mij enorm aantrekt buiten het fotograferen van bruiloften en kinder/familie portretten is de vorm van Fine Art fotografie. Als jullie mij al langer kennen of volgen dan weten jullie dat dit ook altijd al een beetje zichtbaar is op mijn website en sommige foto’s die ik maak. Alleen draaide ik er altijd omheen door het “gestylde fotografie” of “vrijwerk” te noemen en nooit wat het hoort te zijn, ik bood het zelfs niet aan om te boeken!

Maar daar is nu verandering in gekomen! In december had ik een goed gesprek met een awesome fashion fotograaf en dat gaf mij toch wel het inzicht dat ik nu eindelijk Fantasy & Fine Art fotografie officieel moet gaan benoemen en aanbieden! Natuurlijk komt dit bij het fotograferen van bruiloften en blijft het mogelijk een portret fotosessie te boeken, ik voeg nu alleen iets toe aan mijn menu 😉
Ik vind het namelijk ontzettend leuk om een concept te bedenken, uit te werken en zelf te knutselen voor attributen. Daarbij vind ik het werken met photoshop fantastisch, dan heb ik het niet over de basis bewerkingen maar over het samenvoegen van foto’s, surrealistisch werk maken en het retoucheren van het beeld. En in de Fantasy & Fine Art fotografie kan ik dat allemaal toepassen. Ik zie dit dan ook als Wall Art, een digitaal schilderij om aan de muur te hangen!

Heb je een uniek idee? Wil je graag als Mary Poppins op de foto, misschien je zoon als Robin Hood of een schilderij waardig portret? Neem contact op! Deze zomer ga ik in ieder geval zeemeermin mini sessies aanbieden, stuur mij even een berichtje als je hiervan op de hoogte gehouden wilt worden! Natuurlijk heb ik ook mijn portfolio aangepast en ben ik benieuwd wat jullie van deze keuze vinden!

Vanaf nu dus beschikbaar:

Zo, dat is eruit… Het was geen voornemen van 2018 maar komt wel toevallig zo uit;-)

Heel veel liefs,

Bianca